Кохання - воно таке..: Весільні фото, якими точно не потрібно було хизуватись у мережі

Не сперечаємося, всі ми недосконалі. Але більшість з нас в цей урочистий день намагаються виглядати бездоганно і максимально приховати свої недоліки.

Люди все різні. І, напевно, цим нареченим все до лампочки (або по барабану, або по ... - ідіоматичних виразів багато, але суть не в цьому). Просто інакше вони б ці фото в інтернет не злили, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

Счастливая улыбка невесты

Это фото свадьбы из российской глубинки набрало больше просмотров, чем фотосессия Кейт Миддлтон и принца Чарльза

“Дельфин и Русалочка” – сладкая парочка

Она – кокетка, а он – соблазнитель

Аларм! Сестры невесты тоже хотят замуж

Шо ты там квакнул, жених?!

Локация “Пенаты родного дома”. то есть, подъезда

Трендовая невеста – собачки-котики на фотосессии теперь уже не модно, а вот домашний таракан! Тем более, их полная кухня

Пока жених не видит – соблазняет. На потом

Это так выглядят лапти, извините, туфельки Золушки?!!

Красивая душа должна быть широкой. Как можно шире. Чтобы закрыть все остальное

Это самая богатая свадьба в мире! Жениха и невесту обеспечили по-полной, остальные тоже напились в стельку. Больше никто ничего не помнит.

Есть мнение, что невесте не нравится ее новая фамилия

А теперь – все закрыли глаза и не смотрим на фото. Мужчинам это вообще не надо, а женщинам – чтобы не заболеть от зависти. Ой, блин! Хочется с ними познакомиться. Тем более, пара из Киева.

Муж и жена – одна сатана

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...