Кохання поруч: Ці знаки Зодіаку зустрінуть судженого у День святого Валентина

Обраних тільки троє...

Астрологи назвали кількох представників зодіакального кола, які отримають шанс перевернути з ніг на голову своє амурне життя 14 лютого. Кому пощастить у коханні у найромантичніший день в році, - передають Патріоти України.

Овен

Ваша сміливість і самовпевненість допоможуть вам в любовному житті. Астрологи кажуть, що 14 лютого у вас великий шанс зустріти свою людину. Або ж зрозуміти, що той, хто поруч з вами, призначений вам долею. Якщо так станеться, то ви вже не зупинитесь. Але не перестарайтеся, щоб не налякати потенційну половинку.

Лев

У Лева з'явиться шанс зустріти людину, для якої він стане центром всесвіту, він буде любити, захоплюватися, спокушати і обожнювати. Однак зодіакальний Лев повинен емоції треба тримати в узді, щоб любов не підрізала йому крила. Інакше все закінчиться плачевно.

Скорпіон

Загадкові і пристрасні Скорпіони закрутять голову кому завгодно. Вибух переживань та емоцій буде дійсно потужним, а нове - наповнене чуттєвістю та інтимністю. Спочатку обидві сторони любовної гри будуть розраховувати на швидкі, гарячі відносини, але несподівано ця зустріч може перетворитися в щось більш постійне. Астрологи радять встановити правила відразу, щоб потім нікому не було боляче.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...