"Коломойський повністю блокує приватизації "Центренерго", - експерт

Як зазначає фахівець, що в результаті якихось корупційних схем Ігоря Коломойського в «Центренерго» державна компанія несе неймовірні збитки і наближається до банкрутства, що є метою бізнесмена.

Відомий український бізнесмен Ігор Коломойський, колишній власник «ПриватБанку», в повній мірі контролює державну компанію «Центренерго». Більш того, олігарх зовсім не зацікавлений в її приватизації. Про це повідомляє експерт в сфері економіки Борис Кушнірук, передають Патріоти України.

Таким чином, фахівець відзначає, що в результаті якихось корупційних схем Ігоря Коломойського в «Центренерго» державна компанія несе зараз неймовірні збитки і наближається до банкрутства, що є метою бізнесмена. Наскільки відомо, компанія «Центренерго» знаходиться в переліку тих підприємств, які підлягають приватизації, і в разі, якщо держпідприємство збанкрутує, воно стане зовсім непривабливим для інвестора, що дасть можливість Ігорю Коломойському продовжити заробляти на ньому.
Кушнірук зазначив: «Фактично цими діями блокується подальша можливість для приватизації «Центренерго», так як воно занурюється в збитки і в борги».

Відповідно до думки фахівця, Ігор Коломойський не зацікавлений в покупці підприємства, адже йому цілком достатньо просто його контролювати. Експерт додав: «Ситуація з «Центренерго» тим цікава, що Ігорю Коломойському зовсім не потрібно, щоб така компанія була, перш за все, приватизована, а також щоб він її купив».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...