Коломойський з Фірташем вже давно в "обоймі" Кремля: "Москва дестабілізуватиме Україну і домовлятиметься з олігархами", - Портников

На думку журналіста, Кремль робитиме ставку на нові президентські вибори в нашій країні.

Кремль вчинятиме спроби дестабілізувати політичну та економічну ситуацію в Україні та чекатиме на нові президентські вибори. Чинний президент Володимир Зеленський для Москви "відіграна карта". Таку думку висловив журналіст Віталій Портников, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

"Також будуть вчинятися різні дії із знаходження порозуміння з українськими олігархами", – додав він.

На думку журналіста, оскільки "Зеленського для Кремля вже не існує, він відіграна карта", Кремль робитиме ставку на нові президентські вибори. "З тим, щоб на цих нових президентських виборах переміг якийсь кандидат, який буде більш гнучким по відношенню до вимог Кремля, ніж чинний президент Володимир Зеленський".

Портников спрогнозував, що Росія спробує "знайти порозуміння" з українськими олігархами. "Насамперед, з Ігорем Коломойським і Ринатом Ахметовим". В цьому контексті він зауважив, що наразі невідомо, як на подібні пропозиції, якщо вони пролунають, відреагують ці персоналії. Ще одне питання – наскільки активними будуть дії США щодо розслідувань діяльності "українських скоробагатьків".

"Але переконую вас, що Вашингтон зараз теж буде здійснювати досить енергійні кроки, щоб утримати як українських олігархів, так і популістський режим, встановлений внаслідок виборів 2019 року, від зрадницьких кроків по відношенню до України", – підсумував журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...