"Коли бабло важливіше за все": Велику медичну мережу викрили в підлості в Криму

Європейська мережа медичних лабораторій "Сінево" працює на території анексованого Росією Криму всупереч санкціям.

Про це йдеться в матеріалі Кримськотатарського ресурсного центру, передають Патріоти України.

Там опублікували докази роботи компанії в Криму. У відповідь прес-секретар її українського представництва заявила, що ця інформація є неправдивою.

"Після публікації інформації про незаконну діяльність європейської мережі "Сінево" на території окупованого Криму, в КРЦ надійшов дзвінок від прес-секретаря офіційного представництва "Сінево" в Україні. Вона стверджує, що інформація не відповідає дійсності, оскільки дані лабораторії повністю припинили свою роботу на території анексованого півострова, тому попросила прибрати інформацію з сайту", – йдеться в матеріалі.

У виданні стверджують, що представництва лабораторії в Криму все-таки є, і опублікували докази цього: фотографії лабораторій з кримськими адресами і вивісками російською мовою. А ще скріншоти із сайтів, на яких вказані адреси та розцінки в рублях.До речі, сайт, на який посилаються в матеріалі, не працює. При цьому в Twitter деякі користувачі підтверджують, що мережа продовжує роботу на окупованому півострові.

"У Ялті біля військкомату теж є", – написали в коментарях у блогера RoksolanaToday&Крим25% в Twitter.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...