"Коли долбо*бізм зашкалює": Миколаївський депутат привітав українців з 23 лютого, опублікувавши прапор Росії

Через деякий час депутат з Миколаєва все ж видалив цю листівку і замінив її на іншу.

Павло Зоткін

Депутат Миколаївської міськради від "Опозиційного блоку" Павло Зоткін розізлив українських інтернет-користувачів привітанням з 23 лютого. Крім того, українці обурилися через те, що на вітальній листівці був зображений російський прапор. Відповідний пост був опублікований на особистій сторінці в Facebook депутата, передають Патріоти України.

"Зі святом, чоловіки!" – підписав фото він.Користувачі мережі відразу відреагували на даний пост і поцікавилися у депутата, чи не живе він в РФ: "Ви в Росії живете або що?", "Ви що, воїни радянської армії?! Що ви відзначаєте?!", "До чого тут Росія, якщо людина проживає в Україні?", "Якщо депутат чинить з дотриманням законів вибірково, то чого можна очікувати від населення? СБУ, підкажіть будь ласка, як ставитись до такого роду привітань від депутатів місцевих рад?".

Однак знайшлися і ті, хто підтримав Павла Зоткіна.

Цікаво, що через деякий час депутат з Миколаєва все ж видалив цю листівку і замінив її на іншу.


На пост відреагував журналіст Віталій Тисячний. Він опублікував на своїй сторінці в Facebook гнівний пост.

"Коли долбо**бізм зашкалює. Я нікого не вітаю з 23 лютого. Не вважаю, що це свято актуальне. Але нічого не маю проти тих людей, які особисто там когось вітають. Близьких, знайомих і так далі. У нас свобода слова і таке інше. Справа кожного.

Але ось тут депутат Миколаївської міськради від "Оппоблока" на своїй сторінці постить таку гіфку. З прапором Росії. Гербом. І так далі. Два питання. Яке відношення прапор Росії має до Миколаївської міськради? Чому український депутат вітає жителів міста ДІФКУ з прапором РФ? Він знає, що йде війна і це 100% спровокує негатив. Місцеві ЗМІ вже про це починають писати. Але йому судячи з усього в кайф. А ви як вважаєте – це тупість? Або спроба показати, що "я весь такий унікальний, моїм бабусям з під'їзду подобається, і буду постити?" – задався питанням представник ЗМІ.

Павло Зоткін одразу ж відреагував на дану публікацію журналіста, виправдовуючись тим, що просто відразу не побачив російський прапор.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...