Коли крісло прем'єра як пательня: Гончарук прокоментував можливе повернення Хорошковського в уряд

Прем'єр також заявив, що в уряді плануються нові призначення і кандидатуру нового глави Мінрозвитку громад і територій вже подано на розгляд та затвердження Верховною Радою.

Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що йому нічого не відомо про можливість повернення в уряд ексвіцепрем’єр-міністра часів президентства Віктора Януковича Валерія Хорошковського. Про це глава уряду розповів в ефірі телеканалу "Україна24" ввечері 19 січня, передають Патріоти України.

"Я не чув таких чуток", - зазначив прем'єр.

Гончарук також заявив, що в уряді плануються нові призначення і кандидатуру нового глави Мінрозвитку громад і територій вже подано на розгляд та затвердження Верховною Радою: "Так (нові призначення та кадрові зміни - ред.) будуть. Одне я вже підписав і передав до парламенту - це міністр розвитку громад. Людину на цій позиції буде замінено. Інші призначення теж будуть. Ми плануємо ввести посаду віце-прем'єра з розвитку громад. Тому що децентралізація у цьому році - пріорітет. Маємо по всій країні утворити спроможні громади, восени забезпечити в нових громадах місцеві вибори. Для цього має бути координація на найвищому рівні".

Також Гончарук заявив, що питання з його відставкою закрите: "(Від лідера команди - ред.) хотів підтвердження вотуму довіри. Зараз дуже важливо, щоб у нас всередині команди не було ніяких непорозумінь. Ми протягом кількох місяців робимо багато таких речей, які створюють багато проблем корупціонерам, хабарникам і очевидно наживаємо собі багато ворогів. ... Думаю, спецслужби розберуться, хто робив запис. Я вважаю, що це злочин і загроза нацбезпеці".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...