Коли мама спала: В Індії леопард обезголовив 9-місячне немовля

Офіційні оцінки показують, що в Індії налічується від 12 000 до 14 000 леопардів. Даних про кількість людей, які гинуть від цих тварин, немає, але експерти кажуть, що щорічно гинуть сотні.

Леопард обезголовив дев'ятимісячного малюка, схопивши його з ліжка, коли той спав поруч зі своєю матір'ю в Індії, передають Патріоти України з посиланням на The Daily Mail.

Тварина напала на дитину в їхньому будинку у містечку Зарі у центрі Індії. Це сталося близько четвертої ранку. Восьмирічний леопард стиснув щелепами немовля і відтягнув його, коли мама спала. Його знівечене тіло знайшли пізніше того ж дня.

Рейнджери з Державного лісового департаменту штату Гуджарат схопили велику кішку наступного дня, використовуючи клітки з приманкою. Тварину доправили до рятувального центру, де за нею спостерігають.

Батько загиблої дитини отримав від уряду компенсацію за її смерть.
Це не перший випадок, коли леопард обезголовлює маленьку дитину. Подібне сталося у Кашмірі у грудні минулого року. Тоді загинула трирічна дитина. Упродовж наступних двох місяців леопардів звинуватили у ще двох таких самих випадках.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...