"Коли ми станем собою": "Океан Ельзи" випустив нову пісню після тривалої перерви (відео)

Цей трек є першим синглом із майбутнього альбому "Океан Ельзи", над яким працюють музиканти.

Український гурт "Океан Ельзи" після тривалої перерви випустив кліп на нову пісню "Коли ми станем собою". Відповідне відео було опубліковано на офіційному YouTube-каналі колективу, передають Патріоти України.

"Життя змінюється і в цьому ритмі та тривозі ми все більше ховаємось у своїх маленьких бульбашках, проживаючи дні в акваріумах самотності, забуваючи про те, хто ми є насправді. Мені дуже хотілося передати цю атмосферу і дозволити їй змінитися в кадрі. Дати можливість героям вийти за межі скляної стіни й відчути радість спілкування, віднайти себе справжніх", – прокоментувала режисерка кліпу Анна Бурячкова.

До запису нової пісні "Океан Ельзи" приєднався дитячий хор, а саме – діти музикантів і друзів групи. Головну жіночу роль у кліпі виконала актриса Варвара Лущик із фільму "Гуцулка Ксеня".

Шанувальники "Океан Ельзи" зазначили, що їм нова робота дуже сподобалася, оскільки нагадує ранню творчість гурту.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...