Коли "простота хуже воровства": У мерії Миколаєва вибухнув скандал через продемонстрований мером непристойний жест

Мер Миколаєва продемонстрував сесійній залі те, що, на його думку, повинен показувати депутатам сурдоперекладач, - відстовбурчені середні пальці на обох руках.

Про інцидент розповіла в Facebook співробітниця одного з миколаївських ЗМІ Олександра Ющішена, передають Патріоти України.

Міський голова під час сесії ніяк не міг знайти спільну мову з депутатами і дорікав їм у "недоговороздатності". Зрештою терпіння Сенкевича лопнуло і він заявив: "Я іноді задаюся питанням, може мені потрібно змінити мову, якою я говорю в мікрофон? Може змінити манеру мовлення? Може посадити поруч зі мною сурдоперекладача, який буде тут ось так от показувати "ось це все"?" - нервово заявив Сенкевич і продемонстрував сесійній залі те, що, на його думку, повинен показувати депутатам сурдоперекладач, - відстовбурчені середні пальці на обох руках.

Журналістка, яка зробила витівку мера надбанням гласності, вважає, що фото Олександра Сінкевича з відстовбурченими середніми пальцями напевно потрапить в "інтернет-меми".

А інші користувачі соцмережі, що прокоментували її пост, розділилися на два табори: одні вважають, що нинішній миколаївський міський голова на запланованих на 25 жовтня виборах до місцевих органів влади не буде переобраний, другі вважають, що шанси сісти в крісло мера на другий термін у нього дуже високі.

Цей конфлікт Олександра Сенкевича з депутатами Миколаївської міськради - лише один з безлічі. До слова сказати, у нинішнього мера не склалися стосунки з депутатським корпусом з самого початку роботи. У 2017 році депутати навіть не допускали мера від посади, але він оскаржив це рішення в суді, домігся позитивного для себе рішення і зміг повернути собі крісло міського голови.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...