Коли Зеленський запровадить інтернет-шлюбування? Через пандемію українці змушені відкладати весілля

У цій ситуації немає нічого позитивного, все що стосується коронавірусу – засмучує...

Оскільки пандемія коронавірусу продовжує поширюватися по Україні та всьому світові, багато подій та заходів, зокрема і весілля, були скасовані чи відкладені, щоб уникнути розповсюдження захворювання. Тож, багато пар змушені переглянути свої заплановані дати та скасувати чи відкласти святкування цього дня. Проте тяжке рішення про перенесення вашого весілля прийняти непросто. Насправді, це набагато складніше, ніж просто здійснити кілька телефонних дзвінків, передають Патріоти України з посиланням на Yourtango.

Нижче наведено кілька порад, які допоможуть парам впоратися з стресом, емціями та рішенням перенесення весілля.

Дозвольте собі поплакати

У цій ситуації немає нічого позитивного, все що стосується коронавірусу – засмучує (і збільшення жертв, і примусова самоізоляція, і перенесення важливих планів).

Тому важливо визнати, як це впливає на вас особисто, і дозволити собі посумувати з цього приводу та пережити це горе. Знайдіть способи впоратися зі своїм смутком, будь то плач в подушку, кілограм морозива чи перегляд фільму.

Зверніться до своїх організаторів

Хоча кожне місце проведення та організатори найняті окремо, експерти рекомендують перехресно перевірити наявність вільної дати. Наприклад, якщо ваше місце проведення доступне 14 та 21 листопада, але ваш фото- чи відеооператор вільний лише 21 листопада, то забронюйте цю дату.

Постарайтеся спланувати все максимально заздалегідь

Чим активніше ви все плануватимете, тим легше вам буде пережити цей важливий день. А якщо ви чекатимете до останньої хвилини, то у вас можуть виникнути додаткові ускладнення (менша кількість доступних дат, підвищення цін тощо).

Тобто перевірте все і узгодьте дати зі всіма причетними до весілля, щоб нічого не зірвалося в останній момент.

Плануйте все онлайн

Зараз багато організаторів продовжують працювати онлайн. Вони отримують запити та постійно залишаються на зв'язку з клієнтами. До того ж, підготовка фактично всіх заходів і так проходить онлайн.

Тож, якщо ви плануєте весілля в наступному році, то у вас є можливість робити це вже зараз: знайти свого організатора, визначитися з бюджетом, вивчити інформацію про підготовку до весілля, задати фахівцям питання, отримати відповідь на нього та навіть забронювати місце проведення.

Покладайтеся на своїх друзів та рідних

Поки ви ще офіційно не відкладали свою початкову дату весілля та не зробили нові запрошення, повідомте всіх родичів про нові резервні дати та сплануйте все на день, коли всім це підходить.

Також попросіть підтримки та допомоги у другів чи родичів – нехай вони допоможуть поширити інформацію про зміну дати чи запрошення іншим друзям та членам сім'ї. Це зніме з вас додаткову роботу та емоційне напруження. І знайте, що ви не самотні і вам завжди готові допомогти найближчі люди.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...