"Колись тут був виставковий центр": У мережі показали фото військової бази терористів в окупованому Донецьку

Місцеві жителі, які бачили, як членам незаконних збройних формувань завозять вантаж, стверджують, що їм привезли продукти харчування, медикаменти та нібито готівку, які НЗФ так чекали.

Оскільки в аптеках тимчасово непідконтрольного українському уряду Донецька все ж з'явилися медикаменти і трохи масок, то, можливо всі необхідні речі для невизнаної «республіки» РФ завозить приховано. Таке припущення зробив Телеграм-канал «Вільнодумець», передають Патріоти України.

«Раніше вже повідомлялося, що з Росії в "ДНР" щодня заїжджає по кілька (3-8) військових автомобілів з різним вантажем. Але от увечері 08.04.2020 в невизнану "республіку" заїхало 16 критих військових автомобілів, які привезли вантаж з Росії для 1 АК. При цьому, 12 вантажних автомобілів заїхали і розвантажилися в "Донецькому виставковому центрі" ("Донецьк-Експо", вул. Челюскінців, 189-В), а 4 авто, з написом "ДНР", розвантажилися за адресою вул. Рози Люксембург, 6.»
Ресурс нагадав, що з початком збройного конфлікту на Донбасі, в «Експо-Донбас» розмістилася військова база членів НЗФ. А за адресою вул. Р. Люксембург, 6, де раніше знаходився гуртожиток № 4 ДонНУ, в 2014 році заселилися «військові».
Автор публікації пише, що місцеві жителі, які бачили, як членам незаконних збройних формувань завозять вантаж, стверджують, що їм привезли продукти харчування, медикаменти та нібито готівку, які НЗФ так чекали.
«Тепер жителі навколо так званої військової частини напружилися і для себе вирішили: на 5-7 днів зробити карантин. Ні, не через коронавірус. Від п'яних "військових", які після видачі зарплати зазвичай безчинствують в окрузі».
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...