Колись тут грали найкращі команди світу: "Донбас Арена" на шостий рік окупації (відео)

Цілковите запустіння, а колись доглянутий парк перетворився на острівець дикої природи посеред окупованого Донецька.

Блогер з ніком Віконста розмістив в мережі відеоролик, знятий біля "Донбас Арени" - одного з найновіших українських стадіонів, що вважався колись найкрасивішим і незвичайним з них, передають Патріоти України.

Зараз від колишньої краси стадіону, який приймав не тільки спортивні заходи європейського рівня, а й зірок світової величини, мало що залишилося. А від парку - так взагалі не залишилося майже нічого. На газонах замість спеціальної трави давно вже росте трава-дичка, дерева, які не поливали явно не перший рік, зачахнули. Точніше, ті дерева, які вижили.

Користувачі, які побачили розміщений блогером ролик, відзначали, що запустіння біля "Донбас Арени" явно не пов'язане з неблагополучною епідемічною ситуацією в Донецьку. Це - наслідок багаторічної неуваги бойовиків "ДНР" до візитівки Донецька, до цієї "перлини" міста.

"Чорна порожнеча якась, де люди, що з травою", "Моторошно і зловісно", "Приреченість якась в кадрах", "Страшно і сумно", "Кращий пам'ятник нашим спогадам", "Сподіваюся, все зміниться", - писали в коментарях користувачі.

Причому, ніхто з коментаторів не пов'язував можливі зміни на краще з так званою "ДНР" або з Росією. Учасники обговорення прекрасно зрозуміли, що шестирічна відсутність у окупаційною "влади" інтересу до "Донбас Арени" - красномовний показник.

Втім, тепер точно зрозуміло, що "ДНР" і легендарна "Донбас Арена" - речі несумісні за визначенням. "Тому що в "Народній Республіці" ніколи не буде змагань рівня, гідного такого стадіону. А в українському Донецьку будуть", - висловився один з коментаторів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...