Колишній міністр і гендиректор "Укроборонпрому" купує великий агрохолдинг в Україні

ТОВ "Агро-Регіон Україна" - великий агрохолдинг, заснований в 2002 році. Займається рослинництвом і молочним тваринництвом. Володіє 40 000 га землі в Київській, Чернігівській, Житомирській та Хмельницькій областях.

Шведська Lobiu Sala AB ексгендиректора ДК "Укроборонпром" Айварас Абромавичус отримала дозвіл купити більше 75% холдингу Agro Region Stockholm Holding. Таке рішення 16 березня прийняв Антимонопольний комітет України. Agro Region Stockholm Holding управляє в Україні ТОВ "Агро Регіон Україна". СЕО української компанії - дружина Абромавічуса Катерина Рибаченко, передають Патріоти України з посиланням на Ліга.нет.

Як заявляла Рибаченко, українська Агро Регіон володіє 38 000 га землі. Бенефіціаром Агро Регіону вказаний швед Ларс Пітер Елам Хоканссон. Разом з Абромавічусом вони володіють інвестиційною компанією East Capital.
Згідно Єдиного держреєстру декларацій, за 2019 рік зарплата Катерини Рибаченко в Агро Регіоні склала 39 млн грн.
ТОВ "Агро-Регіон Україна" - великий агрохолдинг, заснований в 2002 році. Займається рослинництвом і молочним тваринництвом. Володіє 40 000 га землі в Київській, Чернігівській, Житомирській та Хмельницькій областях. На них вона виробляє 260 000 тон зернових і олійних культур в рік. Штат компанії - 500 осіб.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...