Колишній нардеп звинуватив владу у цинізмі і назвав Верховну Раду "зборищем у форматі ТРЦ" (відео)

Головний "радикал" країни вирішив нагадати про себе українцям.

Політолог Володимир Цибулько заявив, що Олег Ляшко зловив владу на вибірковій боротьбі з коронавірусом. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Очевидно, що розпоясавшись у вибірковому правосудді, чого тільки варті 14 справ проти експрезидента у ДБР за заявою однієї фізичної особи, хай навіть ексчиновника адміністрації одного президента-втікача. Самого Ляшка переслідують за радикальне попередження одному з попихачів одного з головних акціонерів нинішньої влади, чиї нападки проти Роттердам плюс довели до імпорту електроенергії з країни-агресора. А українські шахтарі й енергетики опинилися без грошей", – зазначив Цибулько.

Експерт додає, що: "Ляшко попереджає владу про те, що її цинізм вилізе їй боком. Українцям в час карантину не можна збиратися більше 10 осіб в одному приміщенні, але в залі Верховної Ради чомусь збирається 45 разів по десять чоловік без кабінок і перегородок. Тобто за всіма форматами зборище підпадає під формат ТРЦ, торгівельного розважального центру. І поторгувати вони збираються українською землею в час коли українцям навіть з метою протесту більше 10 не збиратися... що ж до розважальної компоненти то ми всі бачили і замовлення секспослуг із сесійної зали, і купівлю путівок на всілякі Мальдіви, і автомобілів. А те що депутати п’ють і жеруть в сесійній залі, як в кінотеатрі, то тільки попкорну ще і не вистачало.".

"Але за все доведеться платити, особливо коли вони таки додавлять закон про ринок землі, тоді Ляшко їм повправляє корони, котрі трохи покособочилися під загрозою коронавірусу", - резюмує політичний експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...