Колишній політв'язень Кремля жорстко розкритикував Зеленського через пост про події в Одесі 6 років тому

Заява президента Володимира Зеленського, присвячена шостим роковинам трагічних подій в Одесі 2 травня, в якій глава держави задав питання: «Хто винен?», викликала неоднозначну реакцію в українському суспільстві.

Колишній політв'язнів Кремля Олег Сенцов написав, що скоро у Зеленського виникне питання про те, хто почав війну на Донбасі і хто вбив Небесну Сотню, передають Патріоти України.

«Якщо главі держави потрібно роз'яснювати, хто винен в трагедії 2 травня, то незабаром у нього можуть виникнути сумніви в тому, хто вбив Небесну сотню і почав війну на Донбасі», - написав він.Під постом Сенцова з'явилося багато коментарів, в яких люди критикують Зеленського за його невиразну політику по відношенню до Росії і прагнення домовлятися з Путіним по Донбасу. Користувачі дивуються позиції президента, який вже рік при владі, а міркує не як державна людина, що захищає інтереси свого народу. Серед коментарів є і ті, в яких люди хотіли б знати конкретні імена виконавців і організаторів масової бійні.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...