Колишній "регіонал" і наймолодший ректор України

Джерела повідомляють, що йогона посаду міністра освіти рекомендували ректори університетів під час зустрічі з президентом Володимиром Зеленським.

Парламентський комітет з питань освіти науки та інновацій сьогодні, 3 червня, повинен розглянути кандидатів на посаду міністра освіти та науки. Серед можливих кандидатів – колишній «регіонал» і наймолодший ректор країни Сергій Шкарлет, передають Патріоти України з посиланням на УП.

Співрозмовники видання розповіли, що Шкарлета на посаду міністра освіти рекомендували ректори університетів під час зустрічі з президентом Володимиром Зеленським.

За даними видання, Шкарлет балотувався у депутати Чернігівської обласної ради від «Партії регіонів», а під час президентських виборів підтримував Віктора Януковича. Про це він розповідав у своїх інтерв’ю.

У 2015 році Шкарлет балотувався у Чернігівську облраду 7-го скликання від Блоку Петра Порошенка (БПП).

Також відомо, що у 2010 році Шкарлет був наймолодшим ректором України. Він очолював Чернігівський державний технологічний університет.

Раніше екс-нардеп Сергій Лещенко у своєму Telegram-каналі писав, що новим міністром освіти може стати доктор фізико-математичних наук Олександра Антонюк. Вона працює заступником директора з наукової роботи в Інституті математики НАНУ.

Нагадаємо, міністра освіти Ганну Новосад не влаштував склад нового Кабінету міністрів і вона сама подала у відставку. Наразі обов’язки голови МОН виконує Любомира Мандзій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...