"Команда Зе" хоче депортувати жителів Донбасу, щоб продати їх землю": Терорист "ДНР" забив на сполох через впровадження ринку землі в Україні

Він упевнений, що для цього під впливом «західних кураторів» в Україні був прийнятий в першому читанні закон про відкриття ринку землі.​

Андрій Бедило

Українська влада нібито хоче депортувати жителів Донбасу для того, щоб потім торгувати їх земельними ділянками. Таку заяву зробив представник «громадського руху «Донецька Республіка» Андрій Бедило, передають Патріоти України з посиланням на підконтрольні терористам ЗМІ.

Громадський діяч звинувачує команду президента України Володимира Зеленського, яка розробила подібний «план». «На прошлой неделе в Киеве начала работу миссия МВФ и сразу же мы увидели супер-план „команды Зе“ о депортации народа Донбасса. Став президентом, Зеленский не понял, что не стоит продолжать быть шутом, веселить и радовать ради денег заказчика, что пора прекратить пляски под дудочку Запада», — сказав він.

Він упевнений, що саме під впливом «західних кураторів» в Україні був прийнятий в першому читанні закон про відкриття ринку землі. «Только вот земля Донбасса сразу в глазках украинской власти превратилась в долларовый счетчик. Вот и документик по освобождению территории от населения сразу и появился, ведь сколько тогда можно здесь чернозема продать!» — підкреслив Бедило.

Говорячи про «документик», громадський працівник «ДНР» посилається на якийсь лист секретаря ради національної безпеки і оборони України Олексія Данилова, адресований керівникові Офісу Президента, голові СБУ та голові Кабінету міністрів. У листі нібито викладено «план», згідно з яким більшість жителів Донбасу повинні бути притягнуті до адміністративної і кримінальної відповідальності, а також переселені в РФ або центральні і західні області України, так як вони не поділяють проукраїнські погляди.
За даними місцевих ЗМІ, цей лист нібито було «раніше оприлюднений в мережі». За словами «голови ДНР» Дениса Пушиліна, ця інформація [ "про план депортації народу Донбасу», - ред] «активно поширюється в українському сегменті соціальних мереж». При цьому ні текст листа (або посилання на нього), ні витримки представниками «ДНР» не наводяться.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...