Комбата УДА Червня поховають у Львові

Андрій Гергерт боровся з раком шлунка, але перемогти хворобу йому не вдалося.

2-го і 3 серпня у Львові відбудеться церемонія прощання зі 42-річним ветераном АТО, комбатом "Української добровольчої армії" Андрієм Гергертом, який помер після важкої хвороби. Військовослужбовця поховають на Личаківському цвинтарі. Про це повідомили на сайті Львівської міської ради, передають Патріоти України.

Порядок прощання і похорону:

– 2 серпня, неділя, із 15.00 – прощання з померлим у його будинку за адресою: вулиця Короленка, 1а, попрощатися можна буде вдень і вночі;

– 3 серпня, понеділок, 11.00 – прощання в гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла за адресою: вулиця Театральна, 11.

Уродженець Львівщини, 42-річний ветеран АТО помер 1 серпня після тривалої хвороби: в січні 2020 року у нього діагностували рак шлунка, в лютому лікарі дійшли висновку, що пухлина неоперабельна.

В Україні Гергерт пройшов лапароскопію, також йому вшили спеціальний порт у вену біля ключиці, писали на сторінці "Аратта 8-й батальйон УДА" у Facebook.

10 лютого ветеран розповідав, що ліг на лікування у клініку австрійської столиці Відня. Однак перемогти хворобу йому так і не вдалося.

Гергерт (Червень) – один із найближчих соратників екслідера "Правого сектору" Дмитра Яроша. З 2014 року воював на Донбасі. У 2016 році його нагородили орденом Богдана Хмельницького III ступеня.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

"Індикатор ризику": Лікарі навчилися передбачати швидку смерть людини по очах

п’ятниця, 14 серпень 2020, 8:24

За словами фахівців, на ризик швидкої кончини може вказувати розмір зіниці у пацієнта. Лікарі з Університетської лікарні Кітасато в Японії виявили новий індикатор ризику швидкої смерті серед пацієнтів з серцевою недостатністю. Результати дослідження оп...

Господині на замітку: Куряча грудка, томлена в молоці, як альтернатива ковбасі

п’ятниця, 14 серпень 2020, 8:05

Нехай вас не лякає, що куряча грудка піддається мінімальній термічній обробці, при цьому м'ясо повністю встигає приготуватися, залишаючись соковитим і м'яким. Що гріха таїти, сучасне суспільство міцно підсіло на ковбасу. Зручно, ароматно, поживно, смач...