Компанія Google запатентувала власний смартфон з гнучким екраном

Точних даних, коли Google має намір впроваджувати цю технологію невідомо.

Компанія Google запатентувала власний смартфон з гнучким дисплеєм. Відповідно до опублікованого патенту розглядається форм-фактора пристрою: з шарніром, який відкривається всередину, і механізмом, що передбачає відкриття назовні, передають Патріоти України з посиланням на Mspoweruser.

Для першого випадку буде застосовуватися спеціальна виїмка всередині петлі для розміщення гнучкого дисплея з радіусом під час вигину. В такому стані екран ніби ховається в поглибленні. Водночас вдається досягти щільного прилягання двох половинок смартфона.

У другому випадку екран вигинається назовні. У такому варіанті конструкція шарніра складається з декількох сегментів, пов'язаних один з одним.

Відзначається, що обидва дизайни були запатентовані в липні 2020 року, але опубліковані тільки зараз. Точних даних, коли Google має намір впроваджувати цю технологію невідомо.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...