Комплімент чи образа? - Британський часопис назвав Зеленського Монікою Левінські президентства Трампа

В мережі порівняли скандал, з яким зіткнувся нинішній президент США, і скандал Білла Клінтона – Моніки Левінські в 1998 році.

Через скандал із Дональдом Трампом зарубіжні ЗМІ порівняли президента України Володимира Зеленського з Монікою Левінські, ключовою фігурою в імпічмент 42-го глави США Білла Клінтона. Так, авторитетне видання Daily Mail заявило, що український президент отримав прізвисько "Моніка Зеленські", передають Патріоти України.

Про це пишуть і користувачі соцмереж. У матеріалі зазначається, що вони порівняли скандал, з яким зіткнувся нинішній президент США, і скандал Білла Клінтона – Моніки Левінські в 1998 році.

"Він [Зеленський] мав би носити синій костюм", – написав у Twitter один із користувачів, посилаючись на відому блакитну сукню Левінські.

Нагадаємо, колишня стажистка Білого дому Моніка Левінські завела роман із Клінтоном, коли проходила службу в Пентагоні. Деякі їх зустрічі відбувалися навіть в Овальному кабінеті – головному офісі американського президента.

Показання, дані Клінтоном під присягою щодо характеру його знайомства з Монікою, стали причиною для звинувачення президента в лжесвідченні та початку процедури імпічменту.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...