"Компромат на конкурента": Трамп несподівано зізнався, навіщо відправляв Джуліані в Україну

Під час проходження процедури імпічменту Трамп категорично заперечував, що доручав це Джуліані.​

У четвер, 13 лютого, президент США Дональд Трамп несподівано публічно визнав, що відправляв свого особистого адвоката Руді Джуліані до Києва, щоб той знайшов компромат на колишнього віце-президента Джо Байдена, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Глава американської держави дав інтерв'ю відомому журналісту Джеральду Рівері. В ході бесіди Рівера запитав Трампа: «Чи не дивно було відправляти Руді Джуліані в Україні, вашого особистого адвоката? Ви шкодуєте тепер про це?»
Трамп відповів: «Ні, ні в якому разі! Я опинився перед вибором: мати справу з різними Комі або мати справу з Руді». Американський лідер згадав колишнього директора ФБР Джеймса Комі, якого він відправив у відставку в травні 2017 року. Йому не сподобалося, що Комі відмовився припинити розслідування про можливі таємні зв'язки Трампа і його найближчих помічників з Росією.
«У мене наші розвідслужби не викликають довіри. І все через їх участі в цьому російському розслідуванні. Як ви знаєте, вони нічого не знайшли. Вони і не могли знайти, тому що ніяких зв'язків не було і немає! А тепер ви питаєте мене, чому я вибрав Руді? Тому що він справжній борець зі злочинністю. Між іншим, Руді був кращим прокурором, або одним з кращих, Він точно був найкращим мером ... Немає нічого дивного в тому, що президент використовував в подібних цілях свого адвоката. Хіба це сталося вперше? Ні. Франклін Делано Рузвельт! У нього був адвокат, який повністю брав участь в роботі уряду. Дуайт Ейзенхауер, у нього теж був такий адвокат. Так у всіх президентів були подібні адвокати», - заявив Трамп.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...