Кому війна, у кому..: Столичний супермаркет обурив мережу імпортом із Росії (фото)

У Києві в одному із супермаркетів продаються імпортні овочі, в той час як українські фермери скаржаться на те, що їм ніде збувати свою продукцію на карантині.

Відповідні фото на своїй сторінці у Facebook опублікувала українська музична продюсерка Олена Мозгова, передають Патріоти України.

"Ну і? Чому у супермаркеті продають цибулю з раші, моркву з Ізраїлія, капусту з Албанії, картоплю з Єгипту? Чому держава не захищає власних виробників? Всі наші ранні овочі в рази дешевші! Перше фото зробила сьогодні на базарі в Борисполі, інші вчорашні, зроблені у Фоззі", – написала Мозгова.

Користувачів мережі обурила ситуація. Багато коментаторів зазначили, що під час карантину, який став серйозним ударом по малому та середньому бізнесу, варто було б підтримати вітчизняних виробників.

"А ціни – космос", "Найгірше – це та цибуля. Ми ж начебто не торгуємо з агресором?" "А своє викидають", "А українське?!" – пишуть під постом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...