"К*нчені тварі! С*ки!": Українська журналістка емоційно звернулася до влади через штраф без маски

Українська журналістка Мар'яна П'єцух розкритикувала владу за те, що нині в України легко штрафують громадян, які не носять захисних масок в рамках карантину, натомість не притягують до відповідальності ділків, які продають браковані засоби захисту.

Емоційний пост із десятками матів вона виклала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За 13 годин із моменту публікації він набрав понад 2,8 тисячі лайків і 1,3 тисячі репостів, а також декілька сотень коментарів, у яких підписники її підтримали.

"Ай, корочі, буду крити матом. Кончені тварі. Штраф без маски – 17 тис. грн. Суки, а де штрафи тим, хто синтетичну під виглядом медмаски за 20 грн продає. Де куля в лоб, хто вивіз маски нормальні з країни за копійки", – висловилася вона.

Журналістка також зауважила, що нині в Україні ніхто не штрафує за те, що респіратори у магазинах продають чи не вдесятеро дорожче. І жодному контролюючому органу немає діла до того, що українські медики змушені лікувати хворих у звичайних марлевих масках, які використовують по декілька разів.

"Де, кончені ви наші, логіка, що люди, носячи тиждень ту саму маску брудну за 20 грн, в рази себе ризику наражають? Ви не в курсі, що для більшості українців 100 грн в тиждень на маски, точніше їх імітацію – це розкіш? А тепер ще й безробітних українців, м*ть вашу", – не підбирає слів П'єцух.

Вона підкреслила, що посадовці, які говорять про дотримання правил карантину, носять респіратори або дорожчі й якісніші маски, тоді як звичайні українці, через їхню відсутність чи дорогу вартість в аптеках, самі шиють собі марлеві.

"Шо ж ви, к*рва, закликаєте шити собі тряпочки, а самі ходите в респіраторах найкрутіших. Обмотайтеся, суки, тряпками і подихайте. І не забудьтеся на тряпочку лого поліції, щоб красиво. І пам'ятайте, вологість на тряпочці від дихання – це додатковий ризик. Будьте здорові, суки", – підсумувала журналістка.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...