Кондоліза Райс розповіла про перспективу членства України в НАТО у найближчому майбутньому

На думку ексдержсекретаря США, членство України в Північноатлантичному альянсі в найближчому майбутньому не вбачається можливим.

Кондоліза Райс

Причиною цього може стати відсутність консенсусу в НАТО для прийняття відповідного рішення, повідомила колишній держсекретар США Кондоліза Райс в інтерв'ю Наталі Микольській в межах спільного проекту НВ і Центру демократії розвитку і верховенства права Стенфордського університету, передають Патріоти України.

"Я думаю, що наразі це не виглядає можливим. І це тому що НАТО є консенсусною організацією, і я не думаю, що ви отримаєте консенсус. Думаю, наразі буде складно навіть досягти консенсусу щодо отримання Плану дій щодо членства в НАТО, що ми намагалися зробити у Бухаресті в 2008 році", — зазначила вона.

У той же час Райс підкреслила, що Україна може бути залучена до роботи різних інституцій НАТО, таких як Центр кібербезпеки Альянсу.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...