Конфлікт дня: "Да х*й с этими беркутовцами", - сестра Сенцова про скандал з обміном полоненими

Двоюрідна сестра українського режисера і колишнього політв'язня Кремля Олега Сенцова Наталія Каплан вважає, що для того, щоб врятувати життя людей, можна "закрити очі на несправедливість".
Наталія Каплан

Так Каплан прокоментувала рішення суду щодо звільнення ексберкутівців під особисте зобов'язання в рамках обміну полоненими, передають Патріоти України.

"Да х*й с этими беркутовцами, если это цена жизни тех, кто уже прошел через адские пытки (…) Да, я понимаю чувства родственников Небесной сотни, но эти беркутовцы уже не вернут им близких, зато в обмен на них можно спасти тех, кого спасти еще можно", - написала Каплан в Facebook.

Сестра Сенцова додала, що готова знехтувати справедливістю і своїми цінностями, якщо "на весах жизни людей, стоявших за Украину". "Их нужно вытаскивать. И я согласна, что не любой ценой. Но речь идет только об обмене людей на людей, про территории речь не идет", - зазначила Каплан.
Також вона висловила думку, що обмін полоненими не закінчить війну, полонених і політв'язнів стає все більше, і Росія "может набрать заложников сколько угодно". "И я вижу два направления: кардинально изменить ситуацию в пользу Украины (тут пока проигрываем) и спасти тех, кого можно спасти (тут дается шанс, давайте его не упустим). А беркутовцы все равно будут наказаны, когда победит Украина, в чьей победе я не сомневаюсь", - резюмувала сестра Сенцова.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...