Конфлікти, плітки, інтриги..: "Міс Україна-2019" зробила відверте зізнання (фото)

Коли емоції трохи вляглися, дівчина розповіла про закулісся конкурсу.

Нова власниця титулу «Міс Україна-2019» Маргарита Паша, яку вибрали 12 вересня, зробила відверте зізнання. Маргарита опублікувала в Instagram пост, в якому подякувала за підтримку і трохи прочинила внутрішню сторону конкурсу, передають Патріоти України.Вона написала, що під час конкурсу переконалася в тому, що дружба між дівчатами, навіть незважаючи на конкуренцію, існує. Хоча не обійшлося без інтриг і скандалів. Але про них Маргарита вирішила промовчати.«Дівчатка, всі хто мене підтримав, підійшов, привітав, я Вам дуже вдячна. Не обійшлося і без конфліктів, інтриг, пліток, але я дотримуюся однієї позиції по життю "не винось сміття з хати". Лідерам завжди складно, так як завжди знайдеться той, кому він настане на п'яти», - написала Маргарита.Також вона розповіла, як ставиться до критики і чим планує займатися в майбутньому. «Як я ставлюся до критики - байдуже. Я заздрю людям, у яких є можливість створювати порожні акаунти і спамити незрозумілу, безглузду інформацію. У мене не вистачає часу навіть на друзів!!! Я знаю, чого хочу, які у мене добрі справи і зупинити мене - неможливо», - зізналася «Міс Україна-2019».
Дівчина зізналася, що перемога в конкурсі допоможе здійснити її мрію - побудувати спортивний інтернат для дітей-сиріт. До речі, це друга спроба Маргарити на національному конкурсі. У перший раз вона не пройшла у фінал.Нагадаємо, Маргариті Паші з Харкова - 24 роки. Вона майстер спорту з художньої гімнастики. Її зріст - 174 см. Навчається в Київському інституті міжнародних відносин. Займається спортом, захоплюється йогою, у вільний час вишиває ікони бісером. Маргарита займається благодійністю, а в майбутньому планує зайнятися політикою.Про особисте життя Маргарита не говорить. Можна лише припустити, що у неї є коханий. У мережі дівчина хвалиться розкішними букетами квітів. «Спасибі тобі за все, що ти робиш для мене! У мене немає слів, одні емоції», - підписала один зі знімків «Міс Україна-2019».


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...