Конфуз дня: Світлана Лобода промахнулася з фотошопом і насмішила мережу

Невдалий кадр співачка опублікувала в мережі...

Співачка Світлана Лобода проводить вересневі дні відпочинку в Греції. Артистка заінтригувала шанувальників публікацією в соцмережі, натякнувши в ній, що закохана. "Як добре цього вечора біля моря, як легко і спокійно, ось якби тебе ще поруч ..." - написала артистка у Інстаграмі, передають Патріоти України.

Пост в соцмережі Світлана Лобода проілюструвала власним фото. На знімку співачка в короткій сукні продемонструвала нескінченно довгі ноги.

Підписники відразу розпізнали присутність Фотошопа на знімку, адже в житті артистка не може похвалитися такими довгими ногами, як на фото. Крім того, самі уважні помітили, що Лобода переборщила з Фотошопом, коли подовжувала ноги і випадково подовжила стопу, зробивши собі гігантський розмір ноги: "Який же величезний розмір ступні! Пипець!", "Ноги подовжила Фтошопом, ну і ступні прихопила", "Довгоступна Попелюшка) Світлана, Ви промахнулися, працюючи з Фтошопом", - коментують в мережі фото.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...