Контактувала з мамою в період хвороби: Дочка померлої від коронавірусу пенсіонерки працює у столичному дитсадку

Коронавірус в Радомишлі призвів до смерті літньої жінки, яка активно контактувала з людьми перед госпіталізацією.

Коронавірус в Радомишлі забрав життя пенсіонерки, і за день до трагедії стало відомо, що жінка відвідувала церкву і ринок, активно контактувала з людьми, в тому числі з приїжджими, передають Патріоти України з посиланням на Обозреватель.

Зараз за домівками рідних померлої та поблизу місць лікування слідкують правоохоронці, її сім'я самоізолювалася.

В самому Радомишлі була оголошена надзвичайна ситуація локального характеру, в місті призупинили рух транспорту і роботу ринків, здійснюються заходи з санітарної обробки та дезинфекції.

71-річна пенсіонерка 1 березня повернулася з Польщі через Львів, і симптоми хвороби відчула 3-го. У жінки десять родичів, і всі вони зараз не покидають свої будинки.

14 березня померлу пенсіонерку поховали в Радомишлі, а церемонія прощання відбулася без родичів - через ізоляцію.

Одна з двох дочок померлої працює в Києві в дитячому саду завгоспом. Вона контактувала з мамою в період з 8 по 11 березня.

В садку жінка контактувала з нянею і помічницею вихователя - зараз їх вже рекомендували відправити в ізоляцію. Обидві вони проживають у Святошинському районі столиці, а зареєстровані в Коцюбинському під Києвом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...