Контактували з хворою у церкві: На Закарпатті тести показали коронавірус у 19 людей

Результати аналізів мають бути підтверджені лабораторією у Києві.

У Закарпатській області попередні результати аналізів за допомогою ПЛР-тестів показали 19 нових випадків зараження коронавірусом. Йдеться про людей, які контактували з інфікованою жінкою в церкві. Про це повідомив заступник голови Закарпатської ОДА Олексій Гетьманенко на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

За його словами, серед 51 встановленої контактної особи, у 19 людей, які контактували із жінкою під час відвідування церкви, виявлено позитивні результати. "Усі особи, які визначені, як контактні, перебувають з 23 березня 2020 року у самоізоляції. Стан їхнього здоров’я - під контролем лікарів первинного рівня. Легкі стани лікуються амбулаторно, відповідно до протоколів затверджених МОЗ. У випадку погіршення, їх госпіталізують для надання відповідної медичної допомоги", - зазначив Гетьманенко.

Він зазначив, що для підтвердження аналізів біоматеріали надішлють до Києва у референс лабораторію МОЗу. Гетьманенко також додав, що наразі на Закарпатті коронавірус підтверджено столичною вірусологічною референс лабораторією у однієї особи – мешканки м. Мукачево. Жінка перебуває на лікуванні в обласній інфекційній лікарні в Ужгороді. Її стан задовільний.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...