Контрабандиста, який переправляв культурні цінності до Росії, затримали у Львові (фото)

Чоловік шукав замовників через інтернет, а речі передавав поштою.

У Львові затримали контрабандиста, який вивозив у Росію та країни ЄС культурні цінності. Одну з посилок, які надіслав чоловік, вилучили прикордонники під час контролю. Зловмиснику вже оголосили про підозру. Про це повідомила пресслужба Держприкордонслужби, передають Патріоти України.

Як встановили правоохоронці, громадянин України, мешканець міста Львова, вже тривалий час здійснював відправлення предметів контрабанди, а саме предметів культурної цінності за кордон.

А здійснював це зловмисник за допомогою міжнародних поштових відправлень, приховуючи товар серед інших речей. Своїх клієнтів останній підшуковував на спеціалізованих сайтах у мережі "Інтернет".

Одну з таких посилок у вересні і вилучили охоронці кордону під час проведення контрольних операції на митному пості у місті Львові.

На даний час винахідливому ділку оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ст. 201 КК України "Контрабанда" та обрано запобіжний захід.

Відповідно до санкції статті, останньому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до семи років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...