Копачі-нелегали бурштину з Рівненщини відверто кепкують з правоохоронців (фото, відео)

Копачі, не ховаючись вихваляються своїми трофеями в соцмережі...

Українські копачі бурштину, що нелегально працюють у Рівненській області, завели сторінку у соцмережі TikTok, на якій діляться відео з промислів та відверто кепкують з правоохоронців, вихваляючись видобутим камінням. Про це у Twitter повідомив блогер Анатолій Штефан "Штірліц". Він опублікував скріншоти, судячи з яких, ролики копачів досить популярні – деякі з них набирают десятки тисяч переглядів, передають Патріоти України.

Профіль копачів-нелегалів у TikTokАвтор профілю у TikTok, який копає бурштин, вказав, що його мета – набрати у соцмережі 10 тисяч підписників. Поки що їх у нього 339. Однак це не заважає роликам, що зняті на незаконних промислах, "віруситись". Так, одне з відео автора набрало 57 тисяч переглядів. А ролик з титром "Якщо з'єднати всі рукави бурштинокопачів, то вистачить до Австралії" має 51 тисячу переглядів.

Копач бурштину в основному хизується здобиччю – величезними шматками каменю, деякі з яких не влазять у дві долоні власника.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...