"Корабельні сосни" "русского міра": Як "ДНР" зазиває в свої "війська"

Абсолютно нечитабельний дизайн, граматичні помилки і орієнтованість на дуже інтелектуально нерозвинену і невимогливу цільову аудиторію. До того ж - відвертий сексизм і вульгарність.

У мережу виклали "агітку" з "ДНР", завдяки якій бойовики зазивають в свої "війська" повоювати за "республіку", передають Патріоти України.

Листівка закликає жителів "ДНР", чоловіків у віці від 18 до 55 років, ставати "військовослужбовцями" в "армії" "ДНР", підписувати контракти і прирікати себе на долю "гарматного м'яса", яке воює за мільйони Пушиліна і його соратників.

На цій листівці на тлі вантажівки стоїть в позі спокусниці дівчина, на якій з одягу - тільки блузка. А текст розміщений таким чином, що значну його частину просто неможливо прочитати через безграмотно підібране поєднання кольорів.

Так запрошують бажаючих служити в якійсь "військовій частині", розташованій в селі Безіменне Новоазовського району, що знаходиться на окупованій частині Донецької області. Текст, що розписує "принади" участі в незаконному збройному бандформуванні, написаний з граматичними помилками.

Новачкам також обіцяють допомогу в отриманні "громадянства" "ДНР" і паспортів РФ.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...