"Королі доріг": Маршрутники влаштували бійку прямо посеред рейсу (відео)

Хулігани навіть не звернули увагу на те, що у салонах їхніх автобусів перебували люди.

В Одесі водії маршрутних таксі вирішили з'ясувати взаємини прямо під час виконання рейсу. Інцидент трапився уранці неділі, 24 листопада, поблизу зупинки "Вулиця Довженко". Відповідне відео опублікував один із одеських телеграм-каналів, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

У мережі зазначають, що один із автобусів (185 маршрут) підрізав інший. Це і стало причиною сутички водіїв. Під час сутички один із водіїв заліз у кабіну іншого. Також обидвоє використовували ненормативну лексику.

Зауважимо, що салони автобусів були заповненими. А коли водії чубилися, людям довелося за цим споглядати та чекати, коли вони нарешті поїдуть.

Обережно! Ненормативна лексика!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...