Королівські привілеї: У Британії підрахували вартість одягу, котрий Кейт Міддлтон засвітила протягом 2020 року (фото)

Герцогиня Кембриджська у 2020-му витратила на одяг на 10 тисяч фунтів стерлінгів менше, ніж 2019-го.

Кейт МіддлтонЖурналісти видання Daily Mail підрахували вартість одягу, в якому герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон з'являлася на публіці у 2020 році. Так, загальна вартість її вбрання склала 93 тисячі фунтів стерлінгів (3,5 млн гривень). Відповідна інформація була опублікована на офіційному сайті видання, передають Патріоти України.

За словами інсайдерів, Міддлтон у 2020-му витратила на одяг на 10 тисяч фунтів стерлінгів (382 тис. гривень) менше, ніж минулого року.

Найдорожчим вбранням дружини принца Вільяма Кейт є образ, в якому вона відвідала Дублін в березні: його загальна вартість склала 22 тисячі фунтів стерлінгів (близько 850 тис. гривень). Тоді папараці сфотографували її в зеленому пальті Catherine Walker і сукні Alessandra Rich. Образ Міддлтон доповнили сережки бренду Asprey Daisy Heritage за 17 тисяч фунтів стерлінгів (близько 650 тис. гривень).

За інформацією видання, у 2020 році Міддлтон неодноразово виходила у світ в речах, які вже одягала на різні заходи в минулому. Зазначається, що герцогиня Кембриджська полюбляє як люксові бренди, так і мас-маркетингових виробників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Провідна неділя 2924 року: Прикмети та традиції, що треба знати про радоницю

неділя, 12 травень 2024, 6:23

Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2024 року у хр...

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...