Окрім генетики та регулярного спорту, на фігуру герцогині значно впливає харчування. Британська кухарка Керолін Робб відкрила таємницю стрункої фігури Кейт Міддлтон, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
Британська шеф-кухарка Керолін Робб протягом багатьох років працювала над створенням меню для королівської сім’ї. Як пише Harper's Bazaar, то жінка зазначає, що Кейт Міддлтон любить самостійно готувати їжу для свого чоловіка та дітей, але до теми харчування у неї серйозний підхід.
День герцогині Кембриджської починається із приготування зеленого смузі. Для його створення їй необхідно використати спіруліну, декілька видів листя зеленого салату, шпинат, капусту, матчу і селеру. Набір із таких інгредієнтів містить багато вітамінів та антиоксидантів. Тому збагачує організм поживними речовинами і сприяє покращенню травлення.
Другий прийом їжі у Кейт Міддлтон обов’язково повинен складатися з рослинних продуктів, які мають низьку калорійність. Тому на обід жінка зазвичай їсть овочеві салати, супи та рибу. Улюбленими її блюдами є гаспачо та лосось.
Принц Вільям дуже любить смажену курку за особливим сімейним рецептом, тому дружина тішить його цією стравою на вечерю. Також Кейт часто готує страви, секретні компоненти яких відомі лише їй. Найчастіше на королівській трапезі з’являється індійське карі. Саме його Кейт готує навіть для королеви Єлизавети ІІ.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...