Коронакриза, кажете?! Названо державні структури, які витрачали у 2020 році мільйони на купівлю новеньких джипів

Найдорожчий легковий автомобіль, придбаний за державні кошти у 2020 році, коштував 2,4 млн грн.

Аналіз тендерів за 2020 рік, який провели журналісти, свідчить, що керівництво державних компаній, установ та відомств віддає перевагу елітним автомобілям і закуповує їх за високими цінами, передають Патріоти України з посиланням на Главком.

Так, найдорожчою придбаною державними структурами машиною стала Toyota Land Cruiser 200. Це найдорожчий автомобіль в лінійці Toyota в Україні. Всього минулого року на тендерах було куплено два таких авто.

Державне бюро розслідувань купило собі цей позашляховик за 1,8 млн грн.

Однак, найдорожчу версію автомобіля придбав Національний банк України. Він витратив лише на один автомобіль 2,4 млн грн.

Позашляховик має 4,6-літровим бензиновим мотором, який видає приблизно 300 кінських сил. Як і будь-який справжній позашляховик, Land Cruiser 200 має постійний повний привід.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...