Коронавірус, коронавірус..: В Одесі хлопці влаштували бійку з поліцією через маску (відео)

Конфлікт виник на одній із заправочних станцій...

В Одесі сталася бійка через те, що на касі не захотіли обслуговувати людину без маски. Хлопець почав обурюватися, що йому не відпускають товар і очевидці викликали поліцію. Коли правоохоронні органи приїхали на місце НП, там почався бунт. Молоду людину жорстко скрутили, наділи на неї наручники і посадили в машину. Друзі хлопця намагалися його відбити і вступили в конфронтацію з поліцейськими. Ті, в свою чергу, відштовхували їх і затримали ще одного чоловіка. Відеоролик опублікували в Telegram-каналі "Ху**ая Одеса", передають Патріоти України.

На кадрах можна побачити, як подруга хлопця голосно кричить поліцейським не чіпати його, люди товпляться біля машини, відбувається паніка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...