Коронавірус не завада: Де і за скільки відпочивають українські зірки цього літа (фото)

Через пандемію коронавірусу цього літа більшості українцям довелося відмовитися від поїздок за кордон.

І хоча в Європу жителям нашої країни шлях залишається закритим, такі країни, як Туреччина, Абланія і Єгипет приймають туристів. Цим скористалися зірки шоу-бізнесу і влаштували собі відпустку в райських куточках, передають Патріоти України з посиланням на Сегодня.

На початку літа українські артисти розповідали, куди подорожувати в Україні, радили улюблені маршрути і ділилися враженнями про найкрасивіші куточки нашої країни. Так, співачка Оля Полякова, яка це літо проводить вдома і на дачі, зізналася, що любить Одесу.

На своїй сторінці в Instagram зірка публікувала архівні фото, зроблені на Чорному морі.

Співачка Оля Полякова

"В Одесі можна купатися в абсолютно чистому, блакитному, теплому морі, в цьому прекрасному місті абсолютно неймовірні ресторани і готелі, а морська кухня стала просто чудовою", – написала артистка.

Послідувала прикладу Полякової й ведуча Леся Нікітюк, яка за два літніх місяці встигла зробити фото на тлі озера Світязь, в лавандових полях, в рідному Хмельницькому і в різних точках Карпат.

А напередодні Нікітюк розмістила в Instagram світлину, зроблену під час її перебування біля озера Синевир.

Ведуча Леся Нікітюк

Настя Каменських разом з друзями відправилася на середземноморське узбережжя Туреччини. Співачка зупинилася в готелі Rixos Sungate. Стандартний номер тут коштує від 11 000 гривен за добу.

Співачка Настя Каменських

"Хочеться, щоб в цьому році ми всі відвідали ті місця, в яких давно мріяли побувати, і побачили, в якому дивовижному світі ми живемо", – пише NK в описі до однієї з фотографій, якими ділиться з фоловерами в Instagram.

Зоряне подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов також перебувають у Туреччині. Ведучі обрали п'ятизірковий курортний готель Rixos Premium Tekirova, де відпочивають з сином Іваном.

Катя Осадча та Юрій Горбунов з сином

"Івану облаштували власну ігрову зону в приміщенні, підібрали іграшки за віком", – розповідає фоловерам в Instagram Осадча.

Співачка Джамала, яка нещодавно народила другу дитину, разом з чоловіком і маленькими дітьми полетіла до Туреччини.

"Нарешті це сталося! Ми зважилися. Відпустка. Довгоочікувана. По-особливому вистраждана. Так, ми божевільні! Вирушили в поїздку з двома маленькими дітьми без нянь, бабусь і дідусів, просто коляски і ми – сповнені любові та ентузіазму підкорювати світ. Гаразд, не світ, а просто узбережжя Мармариса", – написала Джамала.

На своїй сторінці в Instagram зоряна мама часто постить літні світлини, демонструючи себе в купальнику.

Співачка Джамала

Співачка Maruv разом зі своєю командою вирушила в один з курортних комплексів під Одесою. У своєму Instagram-акаунті епатажна артистка також ділилася ефектними кадрами.

Співачка Maruv

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес також вирушила до сонячної Одеси. Закохані насолоджувалися морем, палким сонцем і прогулянками на яхті.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес

"Ідеальна Одеса", – підписала спільне фото з чоловіком Надя на сторінці в Instagram.

Модель і співачка Даша Астаф'єва також утрималася від поїздок за кордон і залишилася в Україні. Разом зі своєю подругою fashion-фотографом Сонею Плакидюк вона відпочила в одному із заміських парково-готельних комплексів під Києвом.

Співачка Даша Астаф'єва

"Райський куточок, для тих, хто хоче сховатися від маячні міської. Атмосфера свободи і радості на будь-який смак", – ділиться Астаф'єва емоціями в Instagram.

Ведущая Ольга Фреймут, как и другие украинские селебритис, выбрала местом для летнего отдыха Турцию. Знаменитость остановилась в курортном отеле Maxx Royal Belek, вартість проживання в якому становить від 29 000 грн на добу.

Ольга Фреймут з чоловіком

В своєму Instagram-профілі Фреймут опублікувала пару фото, на яких зображена з чоловіком і молодшою донькою. Пост вона залишила без підпису.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...