Коронавірус приніс горе в сім'ю знаменитої актриси

Відомого кінооператора ховали в закритій труні...

Лариса Лужина

Знаменита російська актриса Лариса Лужина повідомила про горе в сім'ї. Як зазначила Лужина в інтерв'ю росЗМІ, горе в її сім'ю приніс коронавірус, передають Патріоти України.
«У нашій родині через коронавірус дійсно трапилася велика біда. 4 травня пішов з життя мій колишній чоловік, батько мого єдиного сина, - Валерій Шувалов. Він був дуже хороший кінооператор, зняв фільми "Екіпаж", "Інтердівчинка", "Розповідь про те, як цар Петро арапа женив" і багато інших. Ще в березні Валеру відвезли до лікарні із запаленням легенів. Спочатку у нього був негативний аналіз на COVID-19. А потім підтвердився коронавірус», - цитує видання актрису.

Лужина думає, що колишній чоловік заразився в лікарні. «З ним в реанімаційній палаті лежало 27 людей. Це було на самому початку епідемії. Спершу він перебував у звичайній міській лікарні, потім його перевели у військовий госпіталь під Красногорським. Там хороші лікарі, багатьох моїх знайомих вони врятували, я сподівалася, що і Валеру ... Але не врятували, у нього були дуже слабкі легені, майже щозими він хворів на пневмонію. Та й вік - 80 років», - підкреслила вона.Валерій ШуваловАктриса поскаржилася, що не змогла попрощатися з колишнім чоловіком. «Ховали Валеру в закритій труні, потім була кремація. Ніхто не зміг приїхати на прощання, крім мого сина і його дружини. Так що і нашу сім'ю не обійшов коронавірус», - підкреслила вона.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...