Коронавірус в Україні: Чому захворюваність пішла на спад, і чи допоможе нам вакцина

Лікар відзначає, що число перехворівших значно перевищує реальну статистику, яку озвучують у МОЗ.

Коронавірус в Україні йде на спад по ряду причин. Лікар Павло Сільковський каже, що пов'язано це з тим, що українці перестали панікувати, багато хто вже перехворів, а на тестування махнули рукою і частіше стали лікуватися вдома. Таку думку висловив лікар-анестезіолог на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Медик каже, що епідемія йде на спад тому, що багато людей вже перенесли хворобу. Причому це число значно перевищує реальну статистику, яку озвучують у МОЗ.

"Реальна кількість, що перехворіла, схоже перевалила за 50% ще до нового року. Тому епідемія йде на спад природним чином", - стверджує лікар та додає, що поліпшення швидше за все "припишуть дивному і непотрібному локдауну".

"Ті, які ще хворіють, вже менше панікують і часто успішно лікуються в домашніх умовах. На тестування махнули рукою і не витрачають ні часу, ні грошей. Тому статистика ще менше", - додав Сільковський.

Що стосується вакцинації, то лікар стверджує, що вакцина працює і може врятувати від зараження. На його думку, вона особливо потрібна тим, хто ще не хворів. І не варто вважати вакцинацію "чіпізацією".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...