Коронавірус в Україні: Головний санлікар Житомирщини вимагає зупинити рух приватного транспорту і закрити всі підприємства (документ)

Забезпечувати громадян продуктами Парамонов пропонує за допомогою інформаційних центрів, які прийматимуть замовлення на продукти, предмети першої необхідності та медикаменти.

Для боротьби з поширенням COVID-19 головний санітарний лікар Житомирщини розпорядився зупинити рух усіх видів пасажирського і приватного транспорту, а для машин, яким все ж таки необхідно їздити, запровадити спецперепустки. Також він вимагає припинити діяльність усіх підприємств і організацій. Постанову від 16 квітня за підписом Зіновія Парамонова опублікував у Телеграмі депутат СН Олександр Качура, передають Патріоти України.

У документі зазначено, що обмеження мають діяти з 17 по 27 квітня. "Припинити рух усіх видів пасажирського (міського і міжміського) і приватного транспорту на території Житомирської області. Припинити в'їзд і виїзд пасажирського та приватного транспорту з м.Житомира, м. Бердичева, м. Коростеня, м. Малина, крім транспорту, що має спеціальні перепустки", - йдеться в постанові.

Також головний санітарний лікар вимагає "припинити діяльність усіх підприємств, установ, організацій, торгових об'єктів Житомирської області, крім тих, що забезпечують життєдіяльність населеного пункту (аптеки, енерго-, газо-, водопостачання, телекомунікаційні мережі)".

Забезпечувати громадян продуктами Парамонов пропонує за допомогою інформаційних центрів, які прийматимуть замовлення на продукти, предмети першої необхідності та медикаменти.

Доставляти їх громадянам він вважає за необхідне додому, задіявши в цьому автомобілі підприємств, установ та організацій, а також уклавши з магазинами договори про адресну доставку продуктів.

"Місцева влада відмовляється виконувати постанову", - зазначив у телеграмі Качура, який опублікував документ.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...