Коронавірус в Україні: На Франківщині люди збунтувалися через посилення карантину та перекрили трасу (фото, відео)

Через мітинг на дорозі утворилися пробки в обидві сторони руху.

В Івано-Франківської області люди вийшли на протести після того, як з 22 по 28 лютого через зростання захворюваності COVID-19 був посилений карантин. У Коломийському районі в суботу, 27 лютого, люди вийшли на мітинг і перекрили дорогу з вимогою послабити карантин, передають Патріоти України з посиланням на видання Галка.

Через мітинг на дорозі утворилися пробки в обидві сторони. Правоохоронці на місці контролюють дотримання порядку.

На акції зібралися в основному підприємці. Вони підкреслили, що влада не дає їм працювати. Їх також обурило, що невеликі кафе або магазини не мають права здійснювати свою діяльність, але в той же час всі заклади і готелі працюють на популярному зимовому курорті Буковель.

Як уточнив в Facebook один з учасників перекриття траси Сергій Поспєлов, протестувальники вимагають скасувати карантин.

Зазначається, що спочатку люди заблокували вулицю Грушевського в Коломиї. Там громада вирішувала, де саме дорогу перекривати, щоб влада швидше звернула на них увагу. Люди вирішили заблокувати дорогу, що веде з Івано-Франківська до Коломиї.Люди ходять по пішохідному переходу і не пропускають машини. На місці події працюють поліцейські.

За його словами, шлях перекрили підприємці, які торгують на ринку в Коломиї. Вчора вони проводили мітинг біля ратуші і попереджали, що сьогодні перекриватимуть дорогу.false"Сьогодні їм не дали відкритися, продавати, тому вийшли на протест. Планується також перекривати дорогу на Буковель. Тут перекривати дорогу більш дієво, ніж в центрі міста. Тут великі проблеми для водіїв. Людям просто не дають працювати", - додав Сергій Поспєлов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...