На Львівщині від коронавірусу померло подружжя лікарів

За життя медиків три тижні боролися їх колеги.

У Львівській області від коронавірусу померли двоє лікарів Сокальської районної лікарні - подружжя Ганни та Богдана Городенчуків. Про це повідомив у Facebook головний лікар медзакладу Роман Швед, передають Патріоти України.

"До самого свого кінця вони допомагали хворим, боролися за кожне життя! Вчора зупинилося серце Богдана Ярославовича, сьогодні Ганни Миколаївни... Повірити неможливо... Світла та вічна пам'ять!", - написав він сьогодні вночі.

За інформацією місцевої радіостанції, Ганна Богданівна працювала завідувачем гінекологічного відділення, а її чоловік Богдан Ярославович – завідувачем лабораторії.

"За здоров’я подружжя медиків Городенчуків понад 3 тижні боролись львівські лікарі. Їхня донька лікар-неонатолог Марта Тот після виходу тижневика подякувала за допомогу: "Я отримала багато дзвінків... Сподівалась на підтримку моїх рідних, знайомих, колег. А отримала підтримку ще й від моїх пацієнтів. Телефонують, переказують гроші на лікування люди, яких я не знаю. Для нас дуже важлива підтримка кожного", - повідомляє "Нео Радіо Червоноград".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...