Коронавірус в Україні: На Тернопільщині захворів священнослужитель з великою родиною

Чоловік з міста Заліщики зараз знаходиться в ізоляції, лікарі оцінюють його стан як середньої тяжкості.

Випадок коронавірусної інфекції зафіксовано у 57-річного жителя Тернопільської області. Про це повідомляє прес-служба Тернопільської ОДА, передають Патріоти України.

Чоловік з міста Заліщики зараз знаходиться в ізоляції, лікарі оцінюють його стан як середньої тяжкості. Йому надається симптоматичне лікування. Встановлюються контактні особи. Їм буде рекомендовано самоізоляцію.

Попередньо відомо, що людина священнослужитель. І у нього велика родина.

Відзначають, що члени регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Тернопільській обласній державній адміністрації проголосували за введення в області режиму надзвичайної ситуації.

Для Жителів Заліщицького району та сусідніх районів посилять обмеження в пересуванні. На виїздах з районного центру буде встановлено поліцейські пости. Правоохоронці проводитимуть скринінг.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...