Коронавірус в Україні: Нардеп, що контактував із хворим, показав результати своїх аналізів

Нардеп від пропутінської ОПЗЖ прокоментував ситуацію щодо можливого зараження коронавірусом.

Нардеп Олег Волошин контактував із зараженим коронавірусом французьким сенатором, після чого українського політика з Верховної Ради відправили на проходження тесту. Ситуація викликала певну стурбованість у суспільстві, особливо після висловлювання в мережі екс-голови Офісу президента Андрія Богдана про необхідність терміново "вводити карантин на Печерських пагорбах", передають Патріоти України.

Сам депутат від "Опозиційної платформи - За життя" запевнив, що почуває себе нормально, і на підвищену температуру з кашлем не скаржиться.

Пізніше Волошин уточнив у своєму Facebook, що абсолютно здоровий - це підтвердили медики після обстеження. Також нардеп прийняв рішення побути вдома до 12 березня - щоб уникнути будь-яких можливих ризиків.

Політик вирішив внести ясність, щоб "припинити цей дикий кіпіш та шабаш".

"1. Я абсолютно здоровий, що було офіційно підтверджено завідувачем інфекційного відділення Олександрівської лікарні. Результати експрес-тестів з усіх вірусів респіраторної групи негативні.

2. В Україні поки немає експрес-тестів саме на коронавірус, тому відповідно до рекомендацій ВООЗ, щоби уникнути будь-яких ризиків виявитися носієм, побуду вдома до наступного четверга, коли закінчиться 14 днів після мого 30-хвилинного спілкування з паном Райтцером. Якщо результати аналізів, взятих у мене мазків будуть раніше - значить, буду вільною людиною раніше.

3. Шановному депутату Національної Асамблеї Франції Жан-Люку Райтцеру 68 років. Не так давно він переніс операцію. Не потрібно бути інфекціоністом, щоб розуміти, що ми з ним в абсолютно різних групах ризику. На момент нашої розмови абсолютно ніяких симптомів (кашель, нежить) у нього не було. Щиро бажаю йому якнайшвидшого одужання", - йдеться в публікації.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...