Коронавірус в Україні: Ще кілька областей знаходяться на межі потрапляння в "червону" зону

В Україні з 24 лютого діє адаптивний карантин. Всі регіони розділені на зони. У "червоній" зоні діють найбільш жорсткі обмеження, "помаранчева" - зона ризику, "жовта" - загальні обмеження, а "зелена" дозволяє пом'якшити карантин.

В Україні Вінницька та Миколаївська області знаходяться на межі потрапляння в "червону" зону карантину. У цих регіонах перевищено рівень госпіталізації, а коефіцієнт нових випадків коронавірусу близький до максимально допустимого значення. Про це сказав керівник Центру економіки охорони здоров'я Київської школи економіки Юрій Ганіченко, передають Патріоти України з посиланням на РБК-Україна.

"Ще у трьох областях - Київській, Львівській та Сумській - є проблеми з коефіцієнтом виявлення нових випадків: там проводять набагато менше тестів у порівнянні з середнім показником по країні", - розповів Ганіченко.

Він також додав, що нестабільна епідемічна ситуація спостерігається в Тернопільській області. "Потенційно проблемна - Тернопільська область. Вона то відступає, то наближається до граничних показників госпіталізації та виявлення нових випадків", - сказав керівник Центру економіки охорони здоров КШЕ.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...