Коронавірус в Україні: У Чернівцях люди вийшли на протест з вимогою відкрити школи і садки (відео)

Батьки привели на акцію дітей.

Під Чернівецькою ОДА більше ста людей зібралися на акцію протесту, передають Патріоти України з посиланням на Апостроф.

"Люди вимагають, аби в Чернівцях та тих районах області, які віднесли до "червоної" карантинної зони, дозволили відновити навчання в школах. Батьки привели на акцію дітей. Ті стоять із плакатами "Ми за очне навчання", "Ми хочемо до школи", - розповів кореспондент.

До мітингувальників уже вийшов голова Чернівецької ОДА. Він розповів, що місцева влада звернулася з листом до Міністерства освіти із проханням дозволити очне навчання в початкових класах.

Крім того, уряд попросили переглянути обмеження "червоної" зони в питаннях навчання у школах. "Людей така відповідь не влаштувала. Вони вимагають негайно відкрити школи та садочки. Люди надалі продовжують мітинг, озвучуючи свої вимоги", – додав кореспондент.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...