Коронавірус в Україні: У Чернівцях від COVID-19 помер громадянин Італії

Загалом протягом минулої доби на Буковині від коронавірусу померло п'ятеро осіб.

У Чернівцях 24 серпня від COVID-19 помер громадянин Італії. Про це повідомляє пресслужба Чернівецької облдержадміністрації, передають Патріоти України.

У чоловіка 1944 року народження також були кардіосклероз, серцева недостатність і цукровий діабет. Останній тиждень пацієнта, який проходив лікування в місцевій обласній лікарні, було під'єднано до апарата штучної вентиляції легенів.

Окрім іноземця, напередодні в регіоні від коронавірусу померло четверо громадян України – двоє чоловіків віком 50 років, жінка 1949 року народження та 80-річний чоловік. У всіх померлих, окрім COVID-19, були супутні хвороби.

За даними ОДА, із 25 лютого у стаціонарах Чернівецької області від COVID-19 вилікували 4665 пацієнтів.

Станом на 25 серпня в лікарнях на Буковині перебуває 597 осіб. Із них 375 пацієнтів – із підтвердженим коронавірусом, інші – з підозрою. 39 осіб перебувають у тяжкому стані, у реанімації – 33 пацієнти, один – на апараті штучної вентиляції легенів.

Загальна кількість зареєстрованих смертей від коронавірусу на Буковині – 266.

Упродовж минулої доби в області госпіталізовано 50 осіб.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...