Коронавірус в Україні: У Дніпрі обстежують вісім людей з підозрою на COVID-19

Семеро пацієнтів почуваються нормально, у них зафіксоване незначне підвищення температури - від 36,7 до 37,1 градуса.

В інфекційній лікарні №21 Дніпра, яка визначена базовою на випадок епідемії, перебуває вісім людей з підозрою на коронавірус Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА Валерій Сердюк, передають Патріоти України з посиланням на Радіо Свобода.

За його даними, семеро пацієнтів почуваються нормально, у них зафіксоване незначне підвищення температури - від 36,7 до 37,1 градуса. "Ці люди почуваються нормально, але ми не можемо змінити протокол. Вони перебувають на обстеженні", - сказав Валерій Сердюк.

Інформація про те, хто ці пацієнти, чи виїздили вони за кордон, чи контактували з хворими в Україні, поки не розголошується.

Станом на 18 березня на Дніпропетровщині немає жодного зареєстрованого випадку інфікування коронавірусом.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...